• Mest populære spilleautomater

    Posted on March 5th, 2015 rnn.yqe. No comments

    Alle har sine favorittspill blant spilleautomatene, men det er noen spill som blir ekstra populære. Norske spillere har, for eksempel, en forkjærlighet for klassiske spilleautomater. Disse automatene er kopier av spill som pleide å stå i norske butikker, og blant storfavorittene finner vi Jackpot 6000 og Mega Joker. Dette er automater som kommer inn under betegnelsen fruktmaskiner. Fruktmaskiner pleier å ha bare 3 hjul, mens videoautomater som regel har 5 eller flere hjul. Fruktmaskinene pleier å være enkle, mens videoautomatene ofte har ekstrainnslag, spesialsymboler og bonusspill.

    Videoautomatene er et kapittel for seg, for dem finnes det hundrevis av, fra mange leverandører. Mega Fortune Dreams er en favoritt, både fordi spillet er enkelt og underholdende, men også fordi dette spillet har en progressiv jackpot som kan bli veldig stor. Gonzo’s Quest er eksemplet på at et spill ikke trenger å være nytt for å være populært. Noen mener at dette spillet er en av de beste videoautomatene som er laget, og selv om spillet har noen år på baken, fortsetter spillerne å strømme til.

    Nye spill lokker selvsagt også mange spillere. Et av de nye spillene som har kommet i 2015, er videoautomaten Tornado Farm Escape, som handler om en flokk med gårdsdyr som rømmer ved hjelp av en tornado.

    Det beste med spilleautomater, er at man kan finne sin egen favoritt, men dersom man er ny spiller, kan det være lurt å prøve et av de populære spillene. Det er som regel en grunn til at et spill blir populært, og disse spillene kan være en fin inngang til spilleautomatenes fargerike verden. Før man spiller med ekte penger, er det lurt å prøve noen runder med lekepenger. Da spiller man gratis, og kan teste spillet uten risiko.